ERFARENHET DU KAN LITA PÅ

OM OSS


Bildrop.se är ett av Sveriges största bilköpstjänster, som erbjuder GRATIS och omedelbar bilvärdering online, GRATIS bilbesiktning, en GARANTI för att köpa vilken bil som helst inom 30 minuter, betala dig omedelbart och tar hand om allt pappersarbete. Oavsett märke, modell, ålder eller skick – Bildrop.se kommer att köpa vilken bil som helst. Hur gör vi det? Tja, som den största och mest etablerade köparen av bilar har bildrop.se köpkraften att erbjuda ett konkurrenskraftigt pris för din bil och att köpa den direkt. Med filialer över hela landet är bildrop.se det enklaste och snabbaste sättet att sälja din bil. 

 

Bildrop.se samlar in dina biluppgifter online – det innebär att vi har fri upphämtning av din bil i hela Sverige kostnadsfritt. Vi gör en snabb inspektion av bilen där du bor och överför pengarna direkt till ditt bankkonto.  


Hur kan jag sälja min bil så smidigt som möjligt?


Att sälja en bil brukade vara en lång och riskabel process. Konsumenterna var inte säkra på bilens verkliga värden, behövde ordna för många möten med bilhandlare för värdering. Vi på bildrop.se gör det enkelt, rättvist och snabbt att köpa vilken bil som helst. Du kan bokstavligen ta reda på din bils värde inom 15 sekunder, sälja din bil och få betalt under din lunchpaus. Vi finns i alla större städer över hela landet och kommer snart att vara den största bilköparen i Sverige.


Hur vet ni vad min bil är värd?


Vi har genom åren köpt in över 20,000 bilar och har en bred databas att hämta information ifrån. Med vår kunskap går vi även ut dagligen ut på marknaden för att uppdatera oss med bilars prisbild, trender och allt annat som påverkar bilens värde. Alla bilmodeller har unika värdeutvecklingskurvor och viss utrustning som påverkar vad din bil är värd.